Dordtse basisschoolkinderen weer naar school.DORDRECHT - Op maandag 27 augustus 2018 was de eerste schooldag van de basisschoolkinderen in Dordrecht. Na zes weken schoolvakantie en lekker uitslapen moesten de leerlingen en hun ouders weer vroeg uit de veren. De meeste kinderen hebben er veel zin in , in een nieuwe klas en om hun vriendjes en vriendinnetjes weer te zien om alle belevenissen van de vakantie mee te delen. Op De Meridiaan aan de Kinkelenburg zijn de kinderen in ieder geval klaar voor het nieuwe schooljaar en hebben er veel zin in. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 27 augustus 2018 was de eerste schooldag van de basisschoolkinderen in Dordrecht.
Na zes weken schoolvakantie en lekker uitslapen moesten de leerlingen en hun ouders weer vroeg uit de veren.
De meeste kinderen hebben er veel zin in , in een nieuwe klas en om hun vriendjes en vriendinnetjes weer te zien om alle belevenissen van de vakantie mee te delen.
Op De Meridiaan aan de Kinkelenburg zijn de kinderen in ieder geval klaar voor het nieuwe schooljaar en hebben er veel zin in.