Benefietdag voor Stichting voor Sara bij Voetbalvereniging Wieldrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 25 augustus 2018 werd er bij Voetbalvereniging Wieldrecht aan de Smitsweg in Dordrecht na een zeer succesvolle 1e editie een 2e Benefietdag voor de Stichting voor Sara gehouden. Er waren op deze dag tal van activiteiten zoals een 7 x 7 toernooi , Muziek ,Eten en drinken en diverse tal van andere activiteiten te doen. Ook werd er een graffiti workshop gegeven waar de mooiste creaties uitkwamen. Dit alles om zoveel geld voor de stichting voor onderzoek naar MDC1A in te zamelen. Voor meer info , ideeën of donaties kijk op https://www.voorsara.nl . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op zaterdag 25 augustus 2018 werd er bij Voetbalvereniging Wieldrecht aan de Smitsweg in Dordrecht na een zeer succesvolle 1e editie een 2e Benefietdag voor de Stichting voor Sara gehouden.
Er  waren op deze dag tal van activiteiten zoals een 7 x 7 toernooi , Muziek ,Eten en drinken en diverse tal van andere activiteiten te doen.
Ook werd er een graffiti workshop gegeven waar de mooiste creaties uitkwamen.
Dit alles om zoveel geld voor de stichting voor onderzoek naar MDC1A in te zamelen.
Voor meer info , ideeen of donaties kijk op  www.voorsara.nl .