Jeugdbrandweer Sliedrecht naar de landelijke finale in Hardenberg.Sliedrecht - Op zaterdag 22 juni 2019 kwamen twee brandweerbusjes Prio 1 ( met zwaailichten en sirenes ) aan bij de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat in Sliedrecht. In de twee busjes zaten leden van de Jeugbrandweer van Sliedrecht die maar al te blij waren. Ze waren zaterdag in Wageningen geweest voor de halve finale van de brandweerwedstrijden en daar scoorde ze zo goed dat ze met twee ploegen Junioren en de aspiranten door zijn naar de landelijke finale op 5 oktober 2019 in Hardenberg. De leden van de Jeugdbrandweer Sliedrecht werden hartelijk gefeliciteerd bij aankomst op de kazerne en toonde trots hun behaalde trofee. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Sliedrecht – Op zaterdag 22 juni 2019 kwamen twee brandweerbusjes Prio 1 ( met zwaailichten en sirenes ) aan bij de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat in Sliedrecht.
In de twee busjes zaten leden van de Jeugdbrandweer van Sliedrecht die maar al te blij waren.
Ze waren zaterdag in Wageningen geweest voor de halve finale van de brandweerwedstrijden en daar scoorde ze zo goed dat ze met twee ploegen Junioren en de aspiranten door zijn naar de landelijke finale op 5 oktober 2019 in Hardenberg.
De leden van de Jeugdbrandweer Sliedrecht werden hartelijk gefeliciteerd bij aankomst op de kazerne en toonde trots hun behaalde trofee.