Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LouterbloemenOndertekening samenwerkingsovereenkomst Louterbloemen DORDRECHT - Donderdag 28 maart 2019 - Dordrecht en vijf andere regiogemeenten hebben Louterbloemen aangewezen als Dienst van Algemeen Economisch Belang, om een aantal wettelijke taken op het gebied van dieren uit te voeren, zoals vervoer van zieke en gewonde dieren. Door deze meerjarige samenwerkingsovereenkomst kan Louterbloemen ook zijn nieuwbouwplannen voor het dierentehuis doorzetten. De ondertekening werd voor Dordrecht verricht door wethouder Marco Stam. Andere deelnemende gemeente werden vertegenwoordigd door een wethouder of burgemeester. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Donderdag 28 maart 2019 – Dordrecht en vijf andere regiogemeenten hebben Louterbloemen aangewezen als Dienst van Algemeen Economisch Belang, om een aantal wettelijke taken op het gebied van dieren uit te voeren, zoals vervoer van zieke en gewonde dieren.
Door deze meerjarige samenwerkingsovereenkomst kan Louterbloemen ook zijn nieuwbouwplannen voor het dierentehuis doorzetten.
De ondertekening werd voor Dordrecht verricht door wethouder Marco Stam. Andere deelnemende gemeente werden vertegenwoordigd door een wethouder of burgemeester.