Aanpak LindtsedijkZWIJNDRECHT – Dinsdag 5 juni 2018 - Van begin juni tot half juli 2018 voert Heijmans Infra in opdracht van de gemeente Zwijndrecht werkzaamheden uit aan het stuk Lindtsedijk vanaf de Bilderdijkstraat tot aan de Geerweg. Omdat de asfaltlaag van de dijk aan vervanging toe is, wordt die vervangen. De werkzaamheden worden zowel overdags, ’s nachts als in de weekeinden verricht en worden om 2 fasen uitgevoerd. Fase 1 Het stuk vanaf de Bilderdijkstraat tot aan de Burgemeester van ’t Hoffweg is naar verwachting op 22 juni 2018 afgerond. Fase 2 Het stuk vanaf de Burgemeester van ’t Hoffweg richting Geerweg start kort daarna. Zolang de werkzaamheden duren, wordt het verkeer omgeleid. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Dinsdag 5 juni 2018 – Van begin juni tot half juli 2018 voert Heijmans Infra in opdracht van de gemeente Zwijndrecht werkzaamheden uit aan het stuk Lindtsedijk vanaf de Bilderdijkstraat tot aan de Geerweg.
Omdat de asfaltlaag van de dijk aan vervanging toe is, wordt die vervangen.
De werkzaamheden worden zowel overdags, ’s nachts als in de weekenden verricht en worden om 2 fasen uitgevoerd.
Fase 1 Het stuk vanaf de Bilderdijkstraat tot aan de Burgemeester van ’t Hoffweg is naar verwachting op 22 juni 2018 afgerond.
Fase 2 Het stuk vanaf de Burgemeester van ’t Hoffweg richting Geerweg start kort daarna.
Zolang de werkzaamheden duren, wordt het verkeer omgeleid.