Wedstrijd Hobby Horsing bij Hippisch Centrum Stal Alblas in Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op zaterdag 2 maart 2019 werd er bij het Hippisch Centrum Stal Alblas in Sliedrecht het evenement Hobby Horsing gehouden. Voor de wedstrijd konden de deelnemende kinderen die geen stokpaard hadden ,een stokpaard in elkaar knutselen, daarna waren er dressuur en springwedstrijden. Hobby Horsing is een Paardensport, maar dan zonder de paarden: zo kan de ‘sport’ het beste omschreven worden. Je neemt deel aan het springparcours samen met jouw stokpaard. Zoals bij elke wedstrijd was er ook een prijsuitreiking . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdag 2 maart 2019 werd er bij het Hippisch Centrum Stal Alblas in Sliedrecht het evenement Hobby Horsing gehouden.
Voor de wedstrijd konden de deelnemende kinderen die geen stokpaard hadden ,een stokpaard in elkaar knutselen, daarna waren er dressuur en springwedstrijden.
Hobby Horsing is een Paardensport, maar dan zonder de paarden: zo kan de ‘sport’ het beste omschreven worden.
Je neemt deel aan het springparcours samen met jouw stokpaard.
Zoals bij elke wedstrijd was er ook een prijsuitreiking .