Vrijwilligers zetten zich in bij RuiterSportVereniging De Hoge DevelZWIJNDRECHT - Op zaterdag 29 mei 2021 was er een flinke groep vrijwilligers bij RuiterSportVereniging De Hoge Devel aan de Munnikensteeg bezig in het kader van NLdoet met allerlei klusjes. ze hielpen mee met het repareren en vernieuwen van  onder andere het hekwerk van de buitenrijbaan waar de ponykinderen les krijgen. Na alle werkzaamheden zag de buitenrijbaan er weer helemaal tip top uit. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 29 mei 2021 was er een flinke groep vrijwilligers bij RuiterSportVereniging De Hoge Devel aan de Munnikensteeg bezig in het kader van NLdoet met allerlei klusjes.
ze hielpen mee met het repareren en vernieuwen van  onder andere het hekwerk van de buitenrijbaan waar de ponykinderen les krijgen.
Na alle werkzaamheden zag de buitenrijbaan er weer helemaal tip top uit.