Vrijwilligers NL-doet frissen Ambachtse Muziekschool op.HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 30 mei 2021 waren verschillende vrijwilligers in het kader van NL-doet bezig met klusjes in de Ambachtse Muziekschool. Van ramen zemen, gitaar standaards ophangen, de drumruimte opnieuw isoleren, pianotoetsen poetsen tot het maken van een echte balie. De muziekschool kon de afgelopen maanden alleen maar online lessen geven. Nu de versoepelingen het weer toestaan, mogen ze weer fysieke lessen geven en gelukkig ook meedoen aan NL-doet, zodat de lessen in een opgeknapte frisse muziekschool weer kunnen beginnen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op zaterdag 29 mei 2021 waren verschillende vrijwilligers in het kader van NLdoet bezig met klusjes in de Ambachtse Muziekschool.
Van ramen zemen, gitaar standaards ophangen, de drumruimte opnieuw isoleren, pianotoetsen poetsen tot het maken van een echte balie.
De muziekschool kon de afgelopen maanden alleen maar online lessen geven.
Nu de versoepelingen het weer toestaan, mogen ze weer fysieke lessen geven en gelukkig ook meedoen aan NL-doet, zodat de lessen in een opgeknapte frisse muziekschool weer kunnen beginnen.