Vlaggen halfstok en enorm veel knuffels voor slachtoffers van het gezinsdrama in Papendrecht.PAPENDRECHT - Op maandag 24 september 2018 heeft de gemeente een condoleanceregister geopend en de vlag halfstok voor het gemeentehuis van papendrecht gehangen voor de overleden slachtoffers van het gezinsdrama wat zich afgelopen zaterdag 22 september aan de Cremerstraat in Papendrecht afspeelde. Ook op de school waar de omgekomen kinderen op school zaten hangt de vlag halfstok. Bij de tent voor het woonhuis van het omgekomen gezin liggen een enorm aantal knuffels , bloemen en lieve berichtjes. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op maandag 24 september 2018 heeft de gemeente een condoleanceregister geopend en de vlag halfstok voor het gemeentehuis van papendrecht gehangen voor de overleden slachtoffers van het gezinsdrama wat zich afgelopen zaterdag 22 september aan de Cremerstraat in Papendrecht afspeelde.
Ook op de school waar de omgekomen kinderen op school zaten hangt de vlag halfstok.
Bij de tent voor het woonhuis van het omgekomen gezin liggen een enorm aantal knuffels , bloemen en veel lieve berichtjes.