Vlaggen halfstok en enorm veel knuffels voor slachtoffers van het gezinsdrama in Papendrecht.PAPENDRECHT - Op maandag 24 september 2018 heeft de gemeente een condoleanceregister geopend en de vlag halfstok voor het gemeentehuis van papendrecht gehangen voor de overleden slachtoffers van het gezinsdrama wat zich afgelopen zaterdag 22 september aan de Cremerstraat in Papendrecht afspeelde. Ook op de school waar de omgekomen kinderen op school zaten hangt de vlag halfstok. Bij de tent voor het woonhuis van het omgekomen gezin liggen een enorm aantal knuffels , bloemen en lieve berichtjes. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Op zaterdag 29 september vertrekt een stille tocht van het plein voor de Bethlehemkerk in Papendrecht.
Met deze tocht worden de slachtoffers van het verschrikkelijke drama dat zich op zaterdag 22 september in de Cremerstraat in Papendrecht voltrok herdacht.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke zal om 15.30 uur kort spreken, waarna één minuut stilte wordt gehouden. Daarna vertrekt de stille tocht vanaf het plein bij de Bethlehemkerk. De route loopt onder andere door de Cremerstraat en eindigt ook weer bij de Bethlehemkerk.

Deelnemers aan de stille tocht worden uitgenodigd diverse kleuren, losse bloemen mee te nemen. De bloemen kunnen worden neergelegd op een plek bij het beginpunt van de stille tocht, waardoor een kleurrijk hart ontstaat.

Praktische informatie:

Komt u alstublieft zoveel mogelijk lopend, met de fiets of openbaar vervoer.

Datum: zaterdag 29 september vanaf 15.30 uur
Locatie vertrek en einde stille tocht: Bethlehemkerk, Van der Palmstraat 1 te Papendrecht

Route: Van der Palmstraat, Vondellaan, Staringlaan, P.C.Hooftlaan, Jacob Catslaan, Cremerstraat, Douwes Dekkerlaan en Busken Huetstraat.

Deze straten en de straten eromheen zijn gedurende enkele uren slecht of niet bereikbaar.
De gemeente plaatst borden om weggebruikers hierover te informeren.
Omwonenden krijgen een brief van de gemeente.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar communicatie@papendrecht.nl of bellen met het vijf cijferige telefoonnummer 14 078.