Veel inzet politie na melding ruzie aan de Laan van London in Dordrecht.DORDRECHT - Op dinsdag 1 december 2020 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ruzie aan de Laan van London op het sloopterrein van het oude ziekehuis Refaja voor een ruzie tussen twee personen waar geweld zou wordeb gebruikt. Ook de Traumahelikopter werd opgeroepen. De politie ging met schilden en een politiehond op het incident af. Er bleken inderdaad twee personen een conflict te hebben gehad , maar van zwaar geweld was geen spraken ,volgens de woordvoerster van de politie. Er is een partij meegenomen naar het politiebureau om rustig zijn verhaal te doen er zijn geen aanhoudingen verricht. De traumahelikopter werd gecanceld. Wel heeft de politie een bijl in beslag genomen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 1 december 2020 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ruzie aan de Laan van London op het sloopterrein van het oude ziekenhuis Refaja voor een ruzie tussen twee personen waar geweld zou worden gebruikt.
Ook de Traumahelikopter werd opgeroepen.
De politie ging met schilden en een politiehond op het incident af.
Er bleken inderdaad twee personen een conflict te hebben gehad , maar van zwaar geweld was geen spraken ,volgens de woordvoerster van de politie.
Er is een partij meegenomen naar het politiebureau om rustig zijn verhaal te doen er zijn geen aanhoudingen verricht.
De traumahelikopter werd gecanceld.
Wel heeft de politie een bijl in beslag genomen.