Twee gedumpte kittens in Ondergrondse container aangetroffen aan de De La Reystraat in Dordrecht.DORDRECHT - Op donderdagmorgen 26 september 2019 werd de hulp van de brandweer Dordrecht opgeroepen voor een dier in de problemen aan de La Reystraat. Een buurtbewoner wilde vanmorgen rond haf negen zijn huisvuil in de ondergrondse container die in de De La Reystraat staat stoppen toen hij dat wilde doen lukte dit niet want een doos zat er ingepropt. Tot zijn grote verbazing hoorde hij uit de container katten gemiauw. Toen de brandweer de container had geopend bleken er twee rode jonge katje in de container te zitten met daarbij een doos met kattengrind en een sjaal. Omstanders waren boos omdat de katjes zo waren gedumpt. Ook de dieren politie was voor dit incident opgeroepen. De katjes zijn overgedragen aan de medewerkers van de dierenambulance van Louterbloemen. De katjes zijn bij aankomst gelijk onderzocht en extra liefdevol verwend , Ze hadden wel honger en dorst. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdagmorgen 26 september 2019 werd de hulp van de brandweer Dordrecht opgeroepen voor een dier in de problemen aan de La Reystraat.
Een buurtbewoner wilde vanmorgen rond haf negen zijn huisvuil in de ondergrondse container die in de De La Reystraat staat stoppen toen hij dat wilde doen lukte dit niet want een doos zat er ingepropt.
Tot zijn grote verbazing hoorde hij uit de container katten gemiauw.
Toen de brandweer de container had geopend bleken er twee rode jonge katje in de container te zitten met daarbij een doos met kattengrind en een sjaal.
Omstanders waren boos omdat de katjes zo waren gedumpt.
Ook de dieren politie was voor dit incident opgeroepen.
De katjes zijn overgedragen aan de medewerkers van de dierenambulance van Louterbloemen.
De katjes zijn bij aankomst gelijk nagekeken en extra liefdevol  vertroeteld , Ze hadden wel honger en dorst.