Truckertocht 2018ALBLASSERDAM / REGIO – Op zaterdag 26 mei 2018 vertrok voor de zestiende keer een lange rij historische en hedendaagse vrachtwagens van het bedrijfsterrein MAAT aan de Edisonweg in Alblasserdam. Zo’n 75 tot 80 vrachtwagens reden mee op de route, die liep door Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos, Goudriaan, Groot-Ammers, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. Vanaf Kinderdijk reden de trucks terug naar bedrijfsterrein MAAT in Alblasserdam. In Groot-Ammers kregen de deelnemers op het terrein van Joh. Mourik & Co. Holding een lunch wordt aangeboden. De truckertocht werd organiseert door de Lionsclub Alblasserwaard Souburgh. Met de trucks gingen zo’n 90 (verstandelijk) gehandicapten mee, om hen een geweldig dagje uit te bezorgen. Het startsein van de Truckertocht werd gegeven door burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM / REGIO – Op zaterdag 26 mei 2018 vertrok voor de zestiende keer een lange rij historische en hedendaagse vrachtwagens van het bedrijfsterrein MAAT aan de Edisonweg in Alblasserdam.
Zo’n 75 tot 80 vrachtwagens reden mee op de route, die liep door Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos, Goudriaan, Groot-Ammers, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk.
Vanaf Kinderdijk reden de trucks terug naar bedrijfsterrein MAAT in Alblasserdam.
In Groot-Ammers kregen de deelnemers op het terrein van Joh. Mourik & Co. Holding een lunch aangeboden.
De truckertocht werd organiseert door de Lionsclub Alblasserwaard Souburgh.
Met de trucks gingen zo’n 90 (verstandelijk) gehandicapten mee, om hen een geweldig dagje uit te bezorgen.
Het startsein van de Truckertocht werd gegeven door burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard.