Traditioneel Paasfeest op Kinderboerderij AlblasserdamTraditioneel Paasfeest op Kinderboerderij Alblasserdam ALBLASSERDAM - Op zaterdag 13 april 2019 vierde kinderen met hun ouders en grootouders traditionele paasfeest op de Kinderboerderij Alblasserdam. In de middag waren verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een speurtocht en het maken van een knutsel. Op het terrein liepen ook twee 'paashazen' rond en pasgeboren lammetjes van schapen en geiten.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ALBLASSERDAM – Op zaterdag 13 april 2019 vierde kinderen met hun ouders en grootouders traditionele paasfeest op de Kinderboerderij Alblasserdam.
In de middag waren verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een speurtocht en het maken van een knutsel. Op het terrein liepen ook twee ‘paashazen’ rond en pasgeboren lammetjes van schapen en geiten.