Benefiet Gala dinershows van United by Music in de Lockhorst te Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op zaterdagavond 13 april 2019 werd er door United by Music in de Lockhorst in Sliedrecht een geweldige dinershow gehouden. Afgelopen week waren er al diverse galashows met live optredens waar sponsoren van United by Music ,cliënten en vrijwilligers van de ASVZ organisatie genoten van en heerlijke avond met verschillende optredens. Speciaal op woensdag 10 april was het een extra bijzondere avond, die in het teken stond van het 50 jarige bestaan van het ASVZ. Ook de burgemeester van Sliedrecht was hierbij aanwezig. United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om hun talenten te ontwikkelen. Het doel is om de inclusie te bevorderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit jaar werd de de 9e editie gehouden met maar liefst 7 uitverkochte shows met bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland. Voor meer informatie of wilt u een bijdrage leveren aan de stichting kijkt u dan op www.unitedbymusic.nl. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdagavond 13 april 2019 werd er door United by Music in de Lockhorst in Sliedrecht een geweldige dinershow gehouden.

Afgelopen week waren er al diverse galashows met live optredens waar sponsoren van United by Music ,cliënten en vrijwilligers van de ASVZ organisatie genoten van en heerlijke avond met verschillende optredens.
Speciaal op woensdag 10 april was het een extra bijzondere avond, die in het teken stond van het 50 jarige bestaan van het ASVZ.
Ook de burgemeester van Sliedrecht was hierbij aanwezig.

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om hun talenten te ontwikkelen.
Het doel is om de inclusie te bevorderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.
Dit jaar werd de de 9e editie gehouden met maar liefst 7 uitverkochte shows met bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland.

Voor meer informatie of wilt u een bijdrage leveren aan de stichting kijkt u dan op www.unitedbymusic.nl.