Tien minuten later wilde de eigenaar weg met de auto.DORDRECHT - Op zondagavond 26 mei 2019 is er een hele dikke tak van een boom boven op twee auto's terecht gekomen aan het Wiardi Beckmanplantsoen in Dordrecht. Een van de twee auto's werd compleet verwoest. Overdag zie je de schade pas echt vertelt de eigenaar van de auto , Tien minuten nadat de boom boven op mijn auto kwam wilde ik met de auto naar mijn werk gaan want had nachtdienst. Als de de boom tien minuten later was gevallen had dit een hele andere afloop. Vanmorgen zijn experts geweest en zeiden dat de boom niet gezond was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondagavond 26 mei 2019 is er een hele dikke tak van een boom boven op twee auto’s terecht gekomen aan het Wiardi Beckmanplantsoen in Dordrecht.
Een van de twee auto’s werd compleet verwoest.
Overdag zie je de schade pas echt vertelt de eigenaar van de auto , Tien minuten nadat de boom boven op mijn auto kwam wilde ik met de auto naar mijn werk gaan want had nachtdienst.
Als de de boom tien minuten later was gevallen had dit een hele andere afloop.
Vanmorgen zijn experts geweest en zeiden dat de boom niet gezond was.