Gemeentewagen belandt beneden aan de Vissersdijk bijna in het water.DORDRECHT - Op dinsdag 28 mei 2019 is wagen van de gemeente Dordrecht aan de Vissersdijk bijna te water geraakt. De chauffeur van de auto heeft vreselijk veel geluk gehad dat de wagen net half over de brug bleef hangen en zo niet in het water terecht kwam. De chauffeur had net zijn wagen gedraaid toen hij net boven weer stond en wilde weg rijden sloeg de motor af en gleed de wagen terug maar het remmen had geen zit of werkte niet goed, toen gleed de wagen naar beneden.Gelukkig raakte er niemand gewond. Wel raakte de wagen en de brug die net drie weken geleden was vernieuwd beschadigd. De bergers hadden wel even wat werk om de wagen weer veilig op zijn wielen te zetten. De wagen had niet veel nodig om verder te glijden dus moesten de bergers voorzichtig te werk gaan. Met twee bergingsvoertuigen wisten de bergers het voertuig weer veilig op zijn wielen te zetten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 28 mei 2019 is wagen van de gemeente Dordrecht aan de Vissersdijk bijna te water geraakt.
De chauffeur van de auto heeft vreselijk veel geluk gehad dat de wagen net half over de brug  bleef hangen en zo niet in het water terecht kwam.
De chauffeur had net zijn wagen gedraaid toen hij net boven weer stond en wilde weg rijden sloeg de motor af en gleed de wagen terug maar het remmen had geen zit of werkte niet goed, toen gleed de wagen naar beneden.
Gelukkig raakte er niemand gewond.
Wel raakte de wagen en de brug die net drie weken geleden was vernieuwd beschadigd.
De bergers hadden wel even wat werk om de wagen weer veilig op zijn wielen te zetten.
De wagen had niet veel nodig om verder te glijden dus moesten de bergers voorzichtig te werk gaan.
Met twee bergingsvoertuigen wisten de bergers het voertuig weer veilig op zijn wielen te zetten.