Supermarkt Plus 't Lam in Dubbeldam na verbouwing weer heropend.DORDRECHT - op woensdag 19 september 2018 vond de feestelijke opening plaats van de verbouwde supermarkt Plus 't Lam in Dubbeldam in Dordrecht. Al voor acht uur vanmorgen stonden de klanten al voor de deur van de winkel te wachten. Bij aankomst kregen de klanten buiten koffie en een lot voor een minuut gratis winkelen of een andere prijs. Net voor de opening werd het winnende lot getrokken en mocht de gelukkige 1 minuut gratis in de vernieuwde supermarkt winkelen met een beetje hulp van het personeel die hielpen de kar vol te stoppen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – op woensdag 19 september 2018 vond de feestelijke opening  plaats van de verbouwde supermarkt Plus ’t Lam in Dubbeldam in Dordrecht.
Al voor acht uur vanmorgen stonden de klanten al voor de deur van de winkel te wachten.
Bij aankomst kregen de klanten buiten koffie en een lot voor een minuut gratis winkelen of een andere prijs.
Net voor de opening werd het winnende lot getrokken en mocht de gelukkige 1 minuut gratis in de vernieuwde supermarkt winkelen met een beetje hulp van het personeel die hielpen de kar vol te stoppen.