Super lange waterglijbaan in Hardinxveld-Giessendam.HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op vrijdag 24 augustus 2018 kon je in Hardinxveld-Giessendam een super glijbaan vinden van wel 125 lang. De waterglijbaan is met haar 125 meter lengte de grootste van Nederland en streek eerder alleen in Rotterdam en Nijmegen neer. Vanaf de Rabobank tot aan cafetaria Wielwijk aan de Wieling kon er worden gegleden met een opblaaskrokodil, luchtbedje of zwemband. De glijbaan stond garant voor de gene die een kaarje hadden kunnen bemachtigen voor een dag vol glijplezier. De Slide-In was in Hardinxveld vanwege het 40-jarig bestaan van de Speel-In, die elk jaar in de zomer in Hardinxveld-Giessendam plaats vind. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op vrijdag 24 augustus 2018 kon je in Hardinxveld-Giessendam een super glijbaan vinden van wel 125 meter lang.
De waterglijbaan is met haar 125 meter lengte de grootste van Nederland en streek eerder alleen in Rotterdam en Nijmegen neer.
Vanaf de Rabobank tot aan cafetaria Wielwijk aan de Wieling kon er worden gegleden met een opblaaskrokodil, luchtbedje of zwemband.
De glijbaan stond garant voor de gene die een kaartje hadden kunnen bemachtigen voor een dag vol glijplezier.
De Slide-In was in Hardinxveld vanwege het 40-jarig bestaan van de Speel-In, die elk jaar in de zomer in Hardinxveld-Giessendam plaats vind.