Skeelervereniging Sliedrecht en IJsclub Nooit Gedacht houden de traditionele skeeler- en fietstocht.WIJNGAARDEN - Op zaterdag 25 augustus 2018 werd door skeelervereniging Sliedrecht en IJsclub Nooit Gedacht de traditionele skeeler- en fietstocht georganiseerd. De tocht werd gestart vanaf het dorpshuis 't Wingerds Hof aan de Dorpsstraat in Wijngaarden. Echter door het regenachtige weer wat voor gladde zorgde werd de tocht voor een deel aangepast en werd er niet in groepen gereden. Ook gaf het bestuur een negatief rijadvies. Deelnemers die toch de tocht wilde rijden konden dit op eigen risico individueel doen. Er werd ook geld voor de stichting KiKa ingezameld waar ook een deel van het inschrijfgeld voor bedoeld is. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

WIJNGAARDEN – Op zaterdag 25 augustus 2018 werd door skeelervereniging Sliedrecht en IJsclub Nooit Gedacht de traditionele skeeler- en fietstocht georganiseerd.
De tocht werd gestart vanaf het dorpshuis ’t Wingerds Hof aan de Dorpsstraat in Wijngaarden.
Echter door het regenachtige weer wat voor gladde zorgde werd de tocht voor een deel aangepast en werd er niet in groepen gereden.
Ook gaf het bestuur een negatief rijadvies.
Deelnemers die toch de tocht wilde rijden konden dit op eigen risico individueel doen.
Er werd ook geld voor de stichting KiKa ingezameld waar ook een deel van het inschrijfgeld voor bedoeld is.