Stille tocht voor Leonardus SchoutenStille tocht voor Leonardus Schouten HENDRIK IDO AMBACHT – Op maandagavond 23 juli 2018 verzamelde familie en vrienden zich bij het Baxhuis in Hendrik Ido Ambacht voor een stille tocht richting Crezéepolder om Leonardus (Leo) Schouten te herdenken. De jongen van 17 jaar oud overleed afgelopen zaterdag als gevolg van een overdosis drugs in het natuurgebied, waar hij na een feestje met wat vrienden naartoe was gegaan. Bij het bakhuis hield burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik Ido Ambacht een korte toespraak. Daarna werd vuurwerk ontstoken en ging de stoet bestaande uit scooters, auto’s, fietsers en voetgangers onder politie begeleiding naar natuurgebied Crezéepolder. Op de plaats waar de jongen gestorven is, werd hij geëerd met muziek, bloemen, stilte en verdriet. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK IDO AMBACHT – Op maandagavond 23 juli 2018 verzamelde familie en vrienden zich bij het Baxhuis in Hendrik Ido Ambacht voor een stille tocht richting Crezéepolder om Leonardus (Leo) Schouten te herdenken.
De jongen van 17 jaar oud overleed afgelopen zaterdag als gevolg van een overdosis drugs in het natuurgebied, waar hij na een feestje met wat vrienden naartoe was gegaan.
Bij het bakhuis hield burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik Ido Ambacht een korte toespraak.
Daarna werd vuurwerk ontstoken en ging de stoet bestaande uit scooters, auto’s, fietsers en voetgangers onder politie begeleiding naar natuurgebied Crezéepolder.
Op de plaats waar de jongen gestorven is, werd hij geëerd met muziek, bloemen, stilte en verdriet.