Steekvlam bij werkzaamheden bij de Aldi aan het Admiraalsplein in Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdag 12 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een bedrijfsongeval tijdens werkzaamheden bij de Aldi aan het Admiraalsplein in Dordrecht. Bij het ongeval raakte een medewerker die daar bezig was met werkzaamheden door een steekvlam licht gewond , hij werd ter plaatse nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op woensdag 12 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een bedrijfsongeval tijdens werkzaamheden bij de Aldi aan het Admiraalsplein in Dordrecht.
Bij het ongeval raakte een medewerker die daar bezig was met werkzaamheden door een steekvlam licht gewond , hij werd ter plaatse nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel.