Nobel's Reuze OntbijttafelNobel's Reuze Ontbijttafel DORDRECHT - Op maandag (2e Pinksterdag) 10 juni 2019 organiseerde Sander en Willemijn Nobel een reuze ontbijttafel voor 1000 personen in de Grotekerksbuurt. Dit jaar kozen Sander en Willemijn ervoor iets te doen in het kader van de eenzaamheid en gaven de opbrengst van de activiteit, 5000,00 euro, aan #jebentnietalleen. Sander en Willemijn boden na het ontbijt wethouder Peter Heijkoop de cheque van 5000,00 euro aan, die er voor gaat zorgen, dat het geld optimaal word besteed. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag (2e pinksterdag) 10 juni 2019 organiseerde Sander en Willemijn Nobel een reuze ontbijttafel voor 1000 personen in de Grotekerksbuurt.

Dit jaar kozen Sander en Willemijn ervoor iets te doen in het kader van de eenzaamheid en gaven de opbrengst van het ontbijt, 5000,00 euro, aan #jebentnietalleen.

Sander en Willemijn Nobel overhandigde symbolisch de cheque van 5000,00 euro aan wethouder Peter Heijkoop.