Sinterklaasintocht 2018 Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 17 november 2018 werd Sinterklaas weer ontvangen door honderden kinderen in de haven van Dordrecht. Toen de Sint met zijn zwarte pieten aan wal stapte stond de burgemeester van Dordrecht Wouter Kolf aan de kant om Sinterklaas hartelijk te ontvangen in Dordrecht. Na een optocht door de binnenstad was er een groot Sinterklaasfeest op het Scheffersplein, waar ook weer honderden kinderen stonden om het Sinterklaasfeest te vieren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 17 november 2018 werd Sinterklaas weer ontvangen door honderden kinderen in de haven van Dordrecht.
Toen de Sint met zijn zwarte pieten aan wal stapte stond de burgemeester van Dordrecht Wouter Kolf aan de kant om Sinterklaas hartelijk te ontvangen in Dordrecht.
Na een optocht door de binnenstad was er een groot Sinterklaasfeest op het Scheffersplein, waar ook weer honderden kinderen stonden om het Sinterklaasfeest te vieren.