NL-Doet in speeltuinvereniging OosterkwartierRondleiding bij Regionale Verkeerscentrale Dordrecht DORDRECHT - Op zaterdag 16 maart 2019 was op de Dag van de Scheepsvaart, maar ook NL-doet, het mogelijkheid met een rondleiding mee te gaan bij de Regionale Verkeerscentrale Dordrecht van Rijkswaterstaat. Mensen die zich hadden opgegeven kregen een presentatie over de Verkeerscentrale voor de scheepsvaart en konden een kijkje nemen in het realteam controle centrum aan de Van Leeuwenhoekweg. De Regionale Verkeerscentrale Dordrecht monitort alle scheepvaart bewegingen in de regio. Als er zich iets voordoet op het water zien zij dat op hun beeldschermen. Op die manier kan zo snel mogelijk hulp worden gecoördineerd indien nodig.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 16 maart 2019 was het tijdens de Dag van de Scheepsvaart mogelijkheid om met een rondleiding mee te gaan bij de Regionale Verkeerscentrale Dordrecht van Rijkswaterstaat.
Mensen die zich hadden opgegeven kregen een presentatie over de Verkeerscentrale voor de scheepsvaart en konden een kijkje nemen in het realteam controle centrum aan de Van Leeuwenhoekweg.
De Regionale Verkeerscentrale Dordrecht monitort alle scheepvaart bewegingen in de regio. Als er zich iets voordoet op het water zien zij dat op hun beeldschermen. Op die manier kan zo snel mogelijk hulp worden gecoördineerd indien nodig.