NL-Doet in speeltuinvereniging OosterkwartierBewoners van De Blauwe Lis bezoeken brandweerkazerne SLIEDRECHT- Op zaterdag 16 maart 2019 bezochten een aantal bewoners met een verstandelijke beperking uit woonlocatie De Blauwe Lis van Philadelphia de brandweerkazerne aan de Meerkoetstraat in Sliedrecht. Na de ontvangst was er een rondleiding door de kazerne en mochten ze één voor één in een echte brandweerjas met een echte brandweerspuit spuiten en mee met een brandweerauto voor een ritje door de omgeving. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT- Op zaterdag 16 maart 2019 bezochten een aantal bewoners met een verstandelijke beperking uit woonlocatie De Blauwe Lis van Philadelphia de brandweerkazerne aan de Meerkoetstraat in Sliedrecht.
Na de ontvangst was er een rondleiding door de kazerne en mochten ze één voor één in een echte brandweerjas met een echte brandweerspuit spuiten en mee met een brandweerauto voor een ritje door de omgeving.