Puppy Run bij 12de DrechtstadloopDORDRECHT - Op zondag 4 november 2018 gaf wethouder Marco Stam van de gemeente Dordrecht het startschot voor de COKD Puppy Run, waar de allerkleinste tot en met zeven jaar aan mee deden. De kinderen liepen vanaf het Statenplein tot de Sarisgaan en weer terug. De snelsten liepen de 300 meter in ongeveer anderhalve minuut. Voor elke deelnemer was er na de finish een medaille beschikbaar. In de loop van de middag waren er nog meer loop wedstrijden. Met de loop is 6500,00 euro opgehaald, dat gaat naar het Albert Schweitzer ziekenhuis voor kankeronderzoek. De Puppy Run is onderdeel van de Drechtstadloop, die dit jaar voor de 12de maal plaatsvond. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 4 november 2018 gaf wethouder Marco Stam van de gemeente Dordrecht het startschot voor de COKD Puppy Run, waar de allerkleinste tot en met zeven jaar aan mee deden.
De kinderen liepen vanaf het Statenplein tot de Sarisgaan en weer terug. De snelsten liepen de 300 meter in ongeveer anderhalve minuut.
Voor elke deelnemer was er na de finish een medaille beschikbaar.
In de loop van de middag waren er nog meer loop wedstrijden.
Met de loop is 6500,00 euro opgehaald, dat gaat naar het Albert Schweitzer ziekenhuis voor kankeronderzoek.
De Puppy Run is onderdeel van de Drechtstadloop, die dit jaar voor de 12de maal plaatsvond.