Burgemeester opent rommelmarkt tegen armoedeDORDRECHT - Op zaterdag 3 november 2018 opende burgemeester Wouter Kolff de rommelmarkt tegen armoede op het stadhuisplein. De rommelmarkt is een initiatief van de Dordtse gemeenteraad. Diverse raadsleden, collegeleden en medewerkers van de griffie waren in de loop van de dag op de markt te vinden. Ook de vrouw van de burgemeester was op de markt. Gedurende de rommelmarkt werden mensen uitgenodigd mee te doen aan een loterij, met als hoofdprijs een lunch met de burgemeester. De lootjes à 1 euro waren te koop op verschillende locaties in de stad. Wethouder Heijkoop maakte in de loop van de middag de prijswinnaars bekend. De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de armoedebestrijding. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 3 november 2018 opende burgemeester Wouter Kolff de rommelmarkt tegen armoede op het stadhuisplein.
De rommelmarkt is een initiatief van de Dordtse gemeenteraad.
Diverse raadsleden, collegeleden en medewerkers van de griffie waren in de loop van de dag op de markt te vinden. Ook de vrouw van de burgemeester was op de markt.
Gedurende de rommelmarkt werden mensen uitgenodigd mee te doen aan een loterij, met als hoofdprijs een lunch met de burgemeester. De lootjes à 1 euro waren te koop op verschillende locaties in de stad.
Wethouder Heijkoop maakte in de loop van de middag de prijswinnaars bekend.
De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de armoedebestrijding.