Prachtige bloemen plukken bij de watertoren in Dubbeldam.DORDRECHT – zaterdag 11 augustus 2018- De natuurvriendenvereniging Groei en Bloei afdeling Dordrecht heeft begin dit jaar een groot veld ingezaaid met bloemenzaad. De hele zomer was het veld naast de watertoren in Dubbeldam men tienduizenden verschillende bloemen een echte blikvanger. Menige fietser stapte af op de Provincialeweg of de Oudendijk om een foto (of selfie) te maken van de kleurenpracht. Vandaag kon het publiek tegen een vergoeding van 5 euro onder een aangenaam zonnetje een arm vol bloemen plukken, snijden of knippen. Kinderen tegen een speciaal tarief, die konden gratis een bos bloemen plukken. Vrijwilligers van Groei en Bloei pakten de bloemen in en namen de bijdrage in ontvangst waarvan bloemenzaad gekocht wordt om het veld volgend jaar opnieuw in te zaaien.Ook de komende zaterdagen kan tussen 10.00 en 13.00 uur geplukt worden.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – zaterdag 11 augustus 2018- De natuurvriendenvereniging Groei en Bloei afdeling Dordrecht heeft begin dit jaar een groot veld ingezaaid met bloemenzaad.
De hele zomer was het veld naast de watertoren in Dubbeldam men tienduizenden verschillende bloemen een echte blikvanger.
Menige fietser stapte af op de Provincialeweg of de Oudendijk om een foto (of selfie) te maken van de kleurenpracht.
Vandaag kon het publiek tegen een vergoeding van 5 euro onder een aangenaam zonnetje een arm vol bloemen plukken, snijden of knippen.
Kinderen tegen een speciaal tarief, die konden gratis een bos bloemen plukken.
Vrijwilligers van Groei en Bloei pakten de bloemen in en namen de bijdrage in ontvangst waarvan bloemenzaad gekocht wordt om het veld volgend jaar opnieuw in te zaaien.
Ook de komende zaterdagen kan tussen 10.00 en 13.00 uur geplukt worden.