Kinderen bouwen knikkerbaan in de Kinderwerkplaats bij Hornbach in Alblasserdam.ALBLASSERDAM - Op zaterdag 11 augustus 2018 konden kinderen een hele mooie knikkerbaan maken in Kinderwerkplaats bij Hornbach in Alblasserdam. Gewapend met verf ,een hamer en spijkers werd de knikkerbaan gerealiseerd door de kinderen. Eerst werd er geverfd daarna flink getimmerd. De kinder werden ondersteund door ervaren begeleiders die eind van de dag na ruim honderd kinderen blauwe vigers hadden , je kan ook niet verwachten dat de kinderen altijd raak slaan op de spijker dus soms slaan ze op mijn vinger vertelt een van de begeleiders met een glimlacht. De kinderen gingen in iedergeval trots naar huis met hun zelf gemaakte knikkerbaan. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 11 augustus 2018 konden kinderen een hele mooie knikkerbaan maken in Kinderwerkplaats bij Hornbach in Alblasserdam.
Gewapend met verf ,een hamer en spijkers werd de knikkerbaan gerealiseerd door de kinderen.
Eerst werd er geverfd daarna flink getimmerd.
De kinder werden ondersteund door ervaren begeleiders die eind van de dag na ruim honderd kinderen blauwe vingers hadden , je kan ook niet verwachten dat de kinderen altijd raak slaan op de spijker dus soms  slaan ze op mijn vinger vertelt een van de begeleiders met een glimlacht.
De kinderen gingen in ieder geval trots naar huis met hun zelf gemaakt knikkerbaan.