Politie maakt in Papendrecht eerbetoon rit langs huis ernstig zieke collega.PAPENDRECHT - Op maandag 1 februari 2021 maakte de politie in Papendrecht met een hoop collega’s een eerbetoon rit langs het huis van een ernstig zieke collega. De stoet met politiemotoren en diverse politievoertuigen vertrok vanmorgen vanaf het hoofdbureau van de Politie aan de Overkampweg in Dordrecht richting Papendrecht. In Papendrecht reden ze diverse keren een rondje door de wijk langs het huis van hun vriend en collega. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op maandag 1 februari 2021 maakte de politie in Papendrecht met een hoop collega’s een eerbetoon rit langs het huis van een ernstig zieke collega.
De stoet met politiemotoren en diverse politievoertuigen vertrok vanmorgen vanaf het hoofdbureau van de Politie aan de Overkampweg in Dordrecht richting Papendrecht.
In Papendrecht reden ze diverse keren een rondje door de wijk langs het huis van hun vriend en collega.