Panamees schip in brandPanamees schip in brand DORDRECHT – Op dinsdagmiddag 10 juli 2018 veroorzaakte het Panamese zeeschip Kouyou, dat afgemeerd lag in de haven van BV Zeehavenbedrijf Dordrecht bij de Van Leeuwenhoekweg, , veel rookontwikkeling door een brand aan boord. Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse en de politie sloot de weg naar de plek waar het brandende schip lag af voor alle verkeer. Kort na het ontstaan van de brand werd een Alert afgegeven in de wijde omgeving. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdagmiddag 10 juli 2018 veroorzaakte het Panamese zeeschip Kouyou, dat afgemeerd lag in de haven van BV Zeehavenbedrijf Dordrecht bij de Van Leeuwenhoekweg, , veel rookontwikkeling door een brand aan boord.
Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse en de politie sloot de weg naar de plek waar het brandende schip lag af voor alle verkeer.
Kort na het ontstaan van de brand werd een Alert afgegeven in de wijde omgeving.

Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.