Kinderboerderij Kiboehoeve rookvrijKinderboerderij Kiboehoeve rookvrij ZWIJNDRECHT - Woensdag 10 april 2019 - In navolging van diverse sportverenigingen en het Albert Schweitzerziekenhuis is kinderboerderij Kiboehoeve aan de Parklaan in Zwijndrecht eveneens rookvrij. Wethouders van de gemeente Zwijndrecht Jolanda de Witte (gezondheid) en Jacqueline van Dongen (natuur en milieu) onthulden samen met de beheerder, de heer Quirijn, het bord 'Kiboehoeve rookvrij' aan het toegangshek van de kinderboerderij. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Woensdag 10 april 2019 – In navolging van diverse sportverenigingen en het Albert Schweitzerziekenhuis is kinderboerderij Kiboehoeve aan de Parklaan in Zwijndrecht eveneens rookvrij.
Wethouders van de gemeente Zwijndrecht Jolanda de Witte (gezondheid) en Jacqueline van Dongen (natuur en milieu) onthulden samen met de beheerder, de heer Quirijn, het bord ‘Kiboehoeve rookvrij’ aan het toegangshek van de kinderboerderij.