Overval op de Aldi in Zwijndrechtse PassageOverval op de Aldi in Zwijndrechtse Passage ZWIJNDRECHT - Op donderdagavond 16 mei 2019 werd de Aldi in winkelcentrum de Passage bij het Wagenveld overvallen door een jongen met een mes. Even na sluitingstijd trok 'de laatste klant' een mes toen de kassa open ging en vertrok met een onbekend geld bedrag. De overval doet denken aan een eerdere overval een week geleden bij Budget Food in winkelcentrum Kort Ambacht. Toen was de overvaller ook een jongen met een mes. De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar getuigen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ZWIJNDRECHT – Op donderdagavond 16 mei 2019 werd de Aldi in winkelcentrum de Passage bij het Wagenveld overvallen door een jongen met een mes.
Even na sluitingstijd trok ‘de laatste klant’ een mes toen de kassa open ging en vertrok met een onbekend geld bedrag.
De overval doet denken aan een eerdere overval een week geleden bij Budget Food in winkelcentrum Kort Ambacht. Toen was de overvaller ook een jongen met een mes.
De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar getuigen.
Gedurende de avond heeft de politie bij omwonende een buurtonderzoek gedaan.