Overhandiging eerste herdenkingspenning 400 jaar SynodeDORDRECHT - Op donderdag 1 november 2018 ontving wethouder Piet Sleeking uit handen van ontwerper/kunstenaar Teun Okkerse de eerste herdenkingspenning ter gelegenheid van de herdenking van 400 jaar Dordtse Synode. De penning werd overhandigd voor het schilderij van de Synode in de ruimte waar een de nieuwe tentoonstelling wordt voorbereid in het Dordrechts Museum. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 1 november 2018 ontving wethouder Piet Sleeking uit handen van ontwerper/kunstenaar Teun Okkerse de eerste herdenkingspenning ter gelegenheid van de herdenking van 400 jaar Dordtse Synode.
De penning werd overhandigd voor het schilderij van de Synode in de ruimte waar een de nieuwe tentoonstelling wordt voorbereid in het Dordrechts Museum.