Opfleuractie in AlblasserdamOpfleuractie in Alblasserdam ALBLASSERDAM - Op zaterdag 18 mei 2019 was voor de bewoners van de Eksterstraat, Waalsingel en Reigerstraat in Alblasserdam een opfleuractie op touw gezet. Een aantal bewoners vond dat het aanzicht van de buurt de laatste jaren terugliep. Speciaal voor de bewoners werd deze opfleuractie georganiseerd door Woonkracht 10, met medewerking van de gemeente Alblasserdam en anderen. Om een positief burencontact en een mooier tuinaanzicht te bevorderen werden gratis plantjes uitgedeeld vanuit de speeltuin achter de Eksterstraat en Waalsingel. A an het eind van de actie deelde de wethouder een prijs uit voor de fleurigste tuin. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 18 mei 2019 was voor de bewoners van de Eksterstraat, Waalsingel en Reigerstraat in Alblasserdam een opfleuractie op touw gezet.
Een aantal bewoners vond dat het aanzicht van de buurt de laatste jaren terugliep. Speciaal voor de bewoners werd deze opfleuractie georganiseerd door Woonkracht 10, met medewerking van de gemeente Alblasserdam en anderen.
Om een positief burencontact en een mooier tuinaanzicht te bevorderen werden gratis plantjes uitgedeeld vanuit de speeltuin achter de Eksterstraat en Waalsingel.
Aan het eind van de actie deelde de wethouder een prijs uit voor de fleurigste tuin.