17de editie Truckerstocht door de Alblasserwaard17de editie Truckerstocht door de Alblasserwaard ALBLASSERDAM - Op zaterdag 18 mei 2019 stond de Alblasserwaard opnieuw in het teken van de jaarlijks terug kerende Truckerstocht met ruim 85 historische en hedendaagse trucks, die ruim 100 verstandelijk gehandicapten een onvergetelijke dag bezorgde. De stoet met trucks vertrok om 10.15 uur van het terrein van Maat Transport aan de Edisonweg in Alblasserdam en trok door de Alblasserwaard. Bij Mourik in Groot-Ammers kregen de deelnemers een lunch aangeboden om daarna weer terug te keren naar Alblasserdam, waar de stoet rond 14.45 uur feestelijk werd onthaald op het terrein van Maat Transport. Na afloop van de rit werd een 'cheque' uitgereikt aan Stichting De Cirkel, ter ondersteuning voor de bouw van een nieuw hospice in Papendrecht. Dit hospice zal een regionale functie vervullen en dus voor alle inwoners in de Alblasserwaard van betekenis kunnen zijn. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ALBLASSERDAM – Op zaterdag 18 mei 2019 stond de Alblasserwaard opnieuw in het teken van de jaarlijks terug kerende Truckerstocht met ruim 85 historische en hedendaagse trucks, die ruim 100 verstandelijk gehandicapten een onvergetelijke dag bezorgde.

De stoet met trucks vertrok om 10.15 uur van het terrein van Maat Transport aan de Edisonweg in Alblasserdam en trok door de Alblasserwaard.

Bij Mourik in Groot-Ammers kregen de deelnemers een lunch aangeboden om daarna weer terug te keren naar Alblasserdam, waar de stoet rond 14.45 uur feestelijk werd onthaald op het terrein van Maat Transport.

Na afloop van de rit werd een ‘cheque’ uitgereikt aan Stichting De Cirkel, ter ondersteuning voor de bouw van een nieuw hospice in Papendrecht. Dit hospice zal een regionale functie vervullen en dus voor alle inwoners in de Alblasserwaard van betekenis kunnen zijn.