Opening Beursvloer DordrechtDORDRECHT - Op maandagavond 12 november 2018 opende burgemeester Wouter Kolff de Beursvloer Dordrecht bij Ames Dordrecht aan de Laan de Verenigde Naties. Bij de opening waren diverse leden van het college van burgemeester en wethouders aanwezig. Tijdens de Beursvloer gaan bedrijven in gesprek met stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven om te ontdekken op welk vlak ze - in ruil voor een tegenprestatie - in een specifieke hulpvraag kunnen voorzien. Dit aanbod kan bestaan uit menskracht, materialen, kennis en/of faciliteiten. Is er een match? Dan wordt die 'officieel' vastgelegd. Meer informatie: http://stichtingmbodordrecht.nl/beursvloer/ Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandagavond 12 november 2018 opende burgemeester Wouter Kolff de Beursvloer Dordrecht bij Ames Dordrecht aan de Laan de Verenigde Naties.

Bij de opening waren diverse leden van het college van burgemeester en wethouders aanwezig.

Tijdens de Beursvloer gaan bedrijven in gesprek met stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven om te ontdekken op welk vlak ze – in ruil voor een tegenprestatie – in een specifieke hulpvraag kunnen voorzien.

Dit aanbod kan bestaan uit menskracht, materialen, kennis en/of faciliteiten.

Meer informatie: http://stichtingmbodordrecht.nl/beursvloer/