Ondertekening van samenwerking toezicht BiesboschDORDRECHT - Op woensdag 6 februari 2019 was er in het Stadskantoor van Dordrecht de ondertekening van het samenwerkingsverband toezicht Biesbosch. De gemeente Dordrecht, Nationaal Park de Biesbosch en Staatsbosbeheer hebben allen voor hún terreinen medewerkers met BOA-bevoegdheden (Bijzondere Opsporingsambtenaren) in dienst. Omdat deze terreinen aan elkaar grenzen en samen het Dordtse buitengebied vormen, gaan de drie organisaties samenwerken op het gebied van toezicht en handhaving. Ze ondertekenen daarom vandaag een een convenant. Namens de gemeente en het Parkschap waren burgemeester Wouter Kolff en wethouder Marco Stam aanwezig. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 6 februari 2019 was er in het Stadskantoor van Dordrecht de ondertekening van het samenwerkingsverband toezicht Biesbosch.
De gemeente Dordrecht, Nationaal Park de Biesbosch en Staatsbosbeheer hebben allen voor hún terreinen medewerkers met BOA-bevoegdheden (Bijzondere Opsporingsambtenaren) in dienst.
Omdat deze terreinen aan elkaar grenzen en samen het Dordtse buitengebied vormen, gaan de drie organisaties samenwerken op het gebied van toezicht en handhaving.
Ze ondertekenen daarom vandaag een een convenant.
Namens de gemeente en het Parkschap waren burgemeester Wouter Kolff en wethouder Marco Stam aanwezig.