Oliespoor op wegdekZWIJNDRECHT – Op woensdag 18 april 2018 heeft de politie de Stationsweg en delen van de Koninginneweg in Zwijndrecht voor verkeer afgesloten in verband met een oliespoor op het wegdek. Door het oliespoor was de weg glad geworden. Het verkeer vanaf de Zwijndrechtse brug, de rotonde vanaf de A16 en ander lokaal verkeer is als gevolg van de calamiteit omgeleid. Wie of welk voertuig verantwoordelijk is voor de olie op de weg is onbekend. Naar waarschijnlijkheid moet de weg schoongemaakt worden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 18 april 2018 heeft de politie de Stationsweg en delen van de Koninginneweg in Zwijndrecht voor alle verkeer afgesloten in verband met een oliespoor op het wegdek.
Door het oliespoor was de weg glad geworden. Het verkeer vanaf de Zwijndrechtse brug, de rotonde vanaf de A16 en ander lokaal verkeer is als gevolg van de calamiteit omgeleid.
Wie of welk voertuig verantwoordelijk is voor de olie op de weg is onbekend.
Naar waarschijnlijkheid moet de weg schoongemaakt worden.