Opening blindengeleidelijn Albert Schweitzer ziekenhuisDORDRECHT – Op donderdag 19 april 2018 opende de wethouders Renata Reynvaan en Karin Lambrechts van de gemeente Dordrecht de nieuwe blindengeleidelijn bij het Albert Schweitzer ziekenhuis. De blindengeleidelijn loopt vanaf de halte van de stadsbushalte naar zowel de hoofdingang van het ziekenhuis als naar de hoofdingang van de GGD aan de Karel Lotsyweg. Mogelijk komt er in de toekomst ook een aansluiting vanaf de halte van de streekbussen aan de Overkampweg. De gemeente Dordrecht en het Albert Schweitzer ziekenhuis hebben de lijn samen met stichting Visio aangelegd. De stichting Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek op het gebied van begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. De stichting is er voor mensen die slechtziend of blind zijn, maar ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of een andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 19 april 2018 opende de wethouders Renata Reynvaan en Karin Lambrechts van de gemeente Dordrecht de nieuwe blindengeleidelijn bij het Albert Schweitzer ziekenhuis.
De blindengeleidelijn loopt vanaf de stadsbushalte voor het ziekenhuis naar zowel de hoofdingang van het Albert Schweitzer als naar de hoofdingang van de GGD aan de Karel Lotsyweg.
Mogelijk komt er in de toekomst ook een aansluiting vanaf de halte van de streekbussen aan de Overkampweg.
De gemeente Dordrecht en het Albert Schweitzer ziekenhuis hebben de lijn samen met stichting Visio aangelegd.
De stichting Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek op het gebied van begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen.
De stichting is er voor mensen die slechtziend of blind zijn, maar ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of een andere zintuiglijke beperking hebben.
Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.