NL-Doet in speeltuinvereniging OosterkwartierNL-Doet in speeltuinvereniging Oosterkwartier DORDRECHT – Op zaterdag 16 maart 2019 zette vrijwilligers zich in voor het zomer klaar maken van de speeltuin en het clubhuis van Speeltuinvereniging Oosterkwartier. De speeltoestellen en picknick-banken waren toe aan een schoonmaakbeurt, nieuwe verflaag of reparatie. Hagen en struiken werden gesnoeid en in een plantenvak achter het speelveld werd oude beplanting gerooid en nieuwe aan geplant. Ook het huisje van de waterpomp werd kreeg nieuw houtwerk. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 16 maart 2019 zette vrijwilligers zich in voor het zomer klaar maken van de speeltuin en het clubhuis van Speeltuinvereniging Oosterkwartier.
De speeltoestellen en picknick-banken waren toe aan een schoonmaakbeurt, nieuwe verflaag of reparatie. Hagen en struiken werden gesnoeid en in een plantenvak achter het speelveld werd oude beplanting gerooid en nieuwe aan geplant. Ook het huisje van de waterpomp werd kreeg nieuw houtwerk.