Nijmeegse vierdaagse 2018 - laatste dagNijmeegse vierdaagse 2018 NIJMEGEN – Op vrijdag 20 juli 2018 kwamen de lopers van de Nijmeegse vierdaagse op de laatste dag binnen op de ‘Via Gladiola’. Toegejuicht door de duizenden mensen op de tribunen, die overal langs de weg waren opgesteld, legde ze de laatste meter af van de wandeltocht. Sommige waren op, anderen nog redelijk fit. Hoe dan ook: ze hebben allemaal een flinke prestatie neergezet. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

NIJMEGEN – Op vrijdag 20 juli 2018 kwamen op de laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse de lopers één voor één binnen op de ‘Via Gladiola’.
Toegejuicht door de duizenden mensen op de tribunen, die overal langs de weg waren opgesteld, legde ze de laatste meter af van de wandeltocht.
Sommige waren het gehad, anderen waren nog redelijk fit.
Hoe dan ook: ze hebben allemaal een flinke prestatie neergezet.

In de stad waren verschillende feesten, wat zorgde voor veel sfeer en gezelligheid.

Bij zowel de komst naar Nijmegen als het vertrek moesten mensen soms lang wachten op openbaar vervoer. Door vertragingen, storingen en overvolle treinen  kon die wachttijd voor sommigen flink oplopen.

Het aantal bezoekers van de Nijmeegse vierdaagse wordt in 2018 op zo’n 1,6 miljoen mensen geschat.