Milan en zus Chayenne Super blij met Donaties voor gamecomputerZWIJNDRECHT - Op woensdagmorgen 5 mei 2021 waren de 6 jarige Milan en zijn 11 jarige zus Chayenne uit Zwijndrecht druk bezig met het uitzoeken van hun speelgoed. Ze hadden namelijk besloten dat ze graag een gamecomputer wilde hebben en dat ze ervoor gingen sparen. De gamecomputer die ze heel graag zouden willen hebben kost een hoop centjes en niet iedereen kan dat zomaar betalen dus besloten ze geld te verdienen om snel te kunnen sparen. Om te beginnen zette moeder Lisa het uitgezochte speelgoed die ze niet meer gebruikte op een verkoophoek op Facebook  zodat ze met de opbrengst hiervan al een klein deel hadden voor hun gamecomputer. Moeder Lisa vroeg aan haar zoon Milan wat hij voor de Cars lamp wilde hebben en hij zei 10 euro. Omdat de lamp dat niet helemaal waard meer was, zei moeder Lisa tegen haar zoon dat dat te veel was en niet zou opleveren misschien met een nul eraf. Haar zoon was daar een beetje bedroeft van en Lisa besloot dat bij het verkoopbericht te zetten en hopen dat iemand er een leuk bedrag gaf. Tientallen mensen reageerde er op het bericht en er was snel een nieuwe eigenaar voor de lamp gevonden. Wat er toen gebeurde was echt ongelooflijk iemand reageerde dat hij Milan graag wilde helpen met een klein donatie zo dat hij wat sneller kon sparen om de gamecomputer te kopen. Nou is er een gezegde "als er een schaap over de dam is "vervolgens wilde er meer mensen een kleine bijdrage geven om de jongen samen met zijn zus blij te maken. Moeder Lisa krijgt allemaal berichten van mensen die een kleine bijdrage willen doen en hebben al tientallen euro's gekregen. We zijn de mensen enorm dankbaar voor wat ze hebben gegeven en zijn enorm verrast door de goedheid van de mensen ,ze hebben mijn kinderen een geweldig gevoel gegeven en ze glunderen. We zijn er nog niet, maar we hebben nu een goede start voor de aanschaf van de spelcomputer. Milan en Chayenne gaan komende tijd ook al hun zakgeld aan de kant leggen en dingen verzinnen om zo snel mogelijk te sparen.

ZWIJNDRECHT – Op woensdagmorgen 5 mei 2021 waren de 6 jarige Milan en zijn 11 jarige zus Chayenne uit Zwijndrecht druk bezig met het uitzoeken van hun speelgoed. Ze hadden namelijk besloten dat ze graag een gamecomputer wilde hebben en dat ze ervoor gingen sparen.

De gamecomputer die ze heel graag zouden willen hebben kost een hoop centjes en niet iedereen kan dat zomaar betalen dus besloten ze geld te verdienen om snel te kunnen sparen.
Om te beginnen zette moeder Lisa het uitgezochte speelgoed die ze niet meer gebruikte op een verkoophoek op Facebook  zodat ze met de opbrengst hiervan al een klein deel hadden voor hun gamecomputer.

Moeder Lisa vroeg aan haar zoon Milan wat hij voor de Cars lamp wilde hebben en hij zei 10 euro.
Omdat de lamp dat niet helemaal waard meer was, zei moeder Lisa tegen haar zoon dat dat te veel was en het niet10 euro zou opleveren, misschien met een nul eraf.
Haar zoon was daar een beetje bedroeft van en Lisa besloot dat bij het verkoopbericht te zetten en hopen dat iemand er een leuk bedrag gaf.
Tientallen mensen reageerde er op het bericht en er was snel een nieuwe eigenaar voor de lamp gevonden.

Wat er toen gebeurde was echt ongelooflijk iemand reageerde dat hij Milan graag wilde helpen met een klein donatie zo dat hij wat sneller kon sparen om de gamecomputer te kopen.
Nou is er een gezegde “als er een schaap over de dam is “vervolgens wilde er meer mensen een kleine bijdrage geven om de jongen samen met zijn zus blij te maken.
Moeder Lisa krijgt allemaal berichten van mensen die een kleine bijdrage willen doen en hebben al tientallen euro’s gekregen.

We zijn de mensen enorm dankbaar voor wat ze hebben gegeven en zijn enorm verrast door de goedheid van de mensen ,ze hebben mijn kinderen vandaag een geweldig gevoel gegeven en ze glunderen.
We zijn er nog niet , maar we hebben nu een goede start voor de aanschaf van de spelcomputer.

Milan en Chayenne gaan komende tijd ook al hun zakgeld aan de kant leggen en dingen verzinnen om zo snel mogelijk te sparen.