Automobilist klapt op lantaarnpaal aan de Copernicusweg in Dordrecht.DORDRECHT - Op zondagmorgen 9 mei 2021 om 00.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Copernicusweg in Dordrecht. Een automobilist was met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal gereden en raakte daarbij gewond. De politie wilde de automobilist een blaastest afnemen, echter bleek dit niet te lukken. De automobilist is naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht waar ook de politie was om te controleren of de automobilist onder invloed was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondagmorgen 9 mei 2021 om 00.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Copernicusweg in Dordrecht.
Een automobilist was met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal gereden en raakte daarbij gewond.
De politie wilde de automobilist een blaastest afnemen, echter bleek dit niet te lukken.
De automobilist is naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht waar ook de politie was om te controleren of de automobilist onder invloed was.