Mazzeltof! – Bouw tweede woontoren Overkampweg van startD0RDRECHT – Op woensdag 24 oktober 2018 gaf wethouder Piet Sleeking het officiële startsein voor de bouw van de tweede woontoren van het project Overkamppark. Te midden van toekomstige bewoners werd geproost op de nieuwbouw en werden de champagneglazen in een bekisting op de bouw kapot gegooid, die daarna met beton werd overgoten. Hierna volgde een vuurwerk. De bouw van de nieuwe woontoren neemt zo’n twee jaar in beslag. De nieuwe bewoners moeten dus nog even geduld, voordat ze hun woning kunnen betrekken. Het project Overkamppark van projectontwikkelaar AM zal uiteindelijke uit drie woontorens bestaan. Wanneer begonnen wordt aan de bouw van de laatste toren is nog niet bekend. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

D0RDRECHT – Op woensdag 24 oktober 2018 gaf wethouder Piet Sleeking het officiële startsein voor de bouw van de tweede woontoren van het project Overkamppark.

Te midden van toekomstige bewoners werd geproost op de nieuwbouw en werden de champagneglazen in een bekisting op de bouw kapot gegooid, die daarna met beton werd overgoten.
Hierna volgde een vuurwerk.

De bouw van de nieuwe woontoren neemt zo’n twee jaar in beslag.
De nieuwe bewoners moeten dus nog even geduld hebben, voordat ze hun woning kunnen betrekken.
Het project Overkamppark van projectontwikkelaar AM zal uiteindelijke uit drie woontorens bestaan. Wanneer begonnen wordt aan de bouw van de laatste toren is nog niet bekend.