Man zwaar gewond naar ziekenhuis na steekincident aan de Ringdijk in ZwijndrechtZWIJNDRECHT - Op zaterdagavond 12 juni 2021 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam opgeroepen voor een steekpartij aan de Ringdijk in Zwijndrecht. Een man was na onenigheid zwaar gewond geraakte door een mes. De politie verrichtte ter plaatse twee aanhoudingen en namen een mes in beslag. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdagavond 12 juni 2021 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam opgeroepen voor een steekpartij aan de Ringdijk in Zwijndrecht.
Een man was na onenigheid zwaar gewond geraakte door een mes.
De politie verrichtte ter plaatse twee aanhoudingen en namen een mes in beslag.

Twee Polen van 36 en 41 jaar, beiden zonder bekende woonplaats, werden op de Ringdijk aangetroffen en direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Ze waren beiden onder invloed. Bij één van hen werd een mes aangetroffen en in beslaggenomen. De mannen zitten vast en worden verhoord. Het slachtoffer ligt in zorgwekkende toestand het ziekenhuis.