Inval bij mogelijk Drugslab in LangerakInval bij mogelijk Drugslab in Langerak. LANGERAK - Op maandagmorgen 14 juni 2021 heeft de politie aan de Lekdijk in Langerak een inval bij een boerderij gedaan met het vermoeden van een Drugslab. Omdat de mogelijkheid bestond dat er in het pand boobytraps aanwezig waren, werd een speciaal team van de politie opgeroepen voor bijstand. Ook de brandweer en de ambulancedienst waren aanwezig. De politie heeft uiteindelijk niks aangetroffen. De politie had een melding gekregen dat er mensen op het terrein in nood zouden zitten en er een Drugslab in het pand aanwezig was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

LANGERAK – De politie heeft op maandagmorgen 14 juni 2021 rond 1.00 uur in Langerak een inval bij een boerderij gedaan met het vermoeden van een Drugslab. Omdat de mogelijkheid bestond dat er in het pand boobytraps aanwezig waren, werd een speciaal team van de politie opgeroepen voor bijstand. Ook de brandweer en de ambulancedienst waren aanwezig. De politie heeft uiteindelijk buiten de geschrokken bewoners niks aangetroffen.

De politie had een melding gekregen dat er mensen op het terrein in nood zouden zitten en dat er een Drugslab in het pand aanwezig zou zijn.