Leerlingen van het Dordtse Drechtsteden college fietsen voor Kika.DORDRECHT - Op vrijdag 24 mei 2019 werd er op de wielerbaan van de Mol aan de Vogelaarsweg in Dordrecht gefietst door de leerlingen van het Drechtsteden college voor Kika. De leerlingen moesten sponsors zoeken die hun wilde steunen , je kon per ronde een bedrag doneren of eenmalig een bedrag. In totaal deden er acht groepen mee , vandaag vier en gisteren ook. De leerlingen reden op mountainbike de ronde ,op een parcour van 500 meter die ging door gras en bosjes. Ook viel er wat de winnen voor de gene en de klas waar het meeste geld was ingezameld. De winnende klas wint een obstakelrun in Goes en de leerling die het meeste geld heeft verzameld krijgt een Mcdonald's verrassingspakket Een van de leerlingen Giorgio van den dool staat op dit moment boven met het meest ophaalde geld ,hij staat nu al op ruim 130 euro en was vandaag nog fanatiek bezig om meer sponsors te vinden. Ook fietsten hij samen met Tabi 26 ruim rondjes , Jerremy Kroon fietste er 24 en op kop met 27 rondjes staat Jorna Thenu. Klas 1a hadden met zijn allen al ruim 400 euro bij elkaar verzameld en staan met de klas bovenaan. De school is trots op de behaalde resultaten van hun leerlingen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdag 24 mei 2019 werd er op de wielerbaan van de Mol aan de Vogelaarsweg in Dordrecht gefietst door de leerlingen van het Drechtsteden college voor Kika.
De leerlingen moesten sponsors zoeken die hun wilde steunen , je kon per ronde een bedrag doneren of eenmalig een bedrag.
In totaal deden er acht groepen mee , vandaag vier en gisteren ook.

De leerlingen reden op mountainbike de ronde ,op een parcour van 500 meter die ging door gras en bosjes.
Ook viel er wat de winnen voor de gene en de klas waar het meeste geld was ingezameld.
De winnende klas wint een obstakelrun in Goes en de leerling die het meeste geld heeft verzameld krijgt een McDonald’s verrassingspakket

Een van de leerlingen Giorgio van den dool staat op dit moment boven met het meest ophaalde geld ,hij staat nu al op ruim 130 euro en was vandaag nog fanatiek bezig om meer sponsors te vinden.
Ook fietsten hij samen met Tabi  ruim 26 rondjes , Jerremy Kroon fietste er 24 en op kop met 27 rondjes staat Jorna Thenu.
Klas 1a hadden met zijn allen al ruim 400 euro bij elkaar verzameld en staan met de klas bovenaan.
De school is trots op de behaalde resultaten van hun leerlingen.