Introductie Dordtse VVV CadeaukaartIntroductie Dordtse VVV Cadeaukaart DORDRECHT - Op donderdag 21 februari 2019 introduceerde wethouder Maarten Burggraaf van de gemeente Dordrecht de Dordtse VVV Cadeaukaart in Intree (VVV) aan de Spuiboulevard. De wethouder introduceerde de landelijke VVV cadeaukaart door het aansnijden van een taart met een afbeelding van de Grote Kerk van Dordrecht erop. Dezelfde afbeelding staat ook op de cadeaukaart. Op de verpakking van de kaart staat de tekst: "Ik ben een landelijke VVV cadeaukaart maar voel mij het meeste thuis bij de winkels in Dordrecht." De bijeenkomst werd bijgewoond door verschillende winkeliers van de stad. Meer: www.vvvcadeaukaart.nl/besteden/Dordrecht Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 21 februari 2019 introduceerde wethouder Maarten Burggraaf van de gemeente Dordrecht de Dordtse VVV Cadeaukaart in Intree (VVV) aan de Spuiboulevard.
De wethouder introduceerde de landelijke VVV cadeaukaart door het aansnijden van een taart met een afbeelding van de Grote Kerk van Dordrecht erop. Dezelfde afbeelding staat ook op de cadeaukaart.

Op de verpakking van de kaart staat de tekst: “Ik ben een landelijke VVV cadeaukaart maar voel mij het meeste thuis bij de winkels in Dordrecht.”

De bijeenkomst werd bijgewoond door verschillende winkeliers van de stad.

Meer: www.vvvcadeaukaart.nl/besteden/Dordrecht